.language-controls a{display:inline-block;color:var(--ink,#243d32);font:inherit;text-decoration:none;padding:8px 2px;border-bottom:1px solid transparent}.language-controls a[aria-current=page]{border-bottom-color:currentColor}.language-controls a:focus-visible{outline:2px solid currentColor;outline-offset:4px}.geo-plan-links{display:flex;gap:24px;flex-wrap:wrap;margin:0 0 20px;font-size:15px}.geo-plan-links a,.geo-footer-links a{color:inherit;text-underline-offset:5px}.geo-case-link{display:block;width:fit-content;margin-top:20px}.geo-license{font-size:13px!important;line-height:1.5;max-width:290px}.geo-footer-links{grid-column:1/-1;display:flex;flex-wrap:wrap;gap:12px 28px;border-bottom:1px solid #c8cbbd;padding:0 0 24px;margin-bottom:20px;font-size:14px}.geo-page .site-header{position:relative}.geo-page main{padding-top:50px}.geo-lead{display:grid;grid-template-columns:minmax(260px,.82fr) minmax(0,1.18fr);gap:48px;align-items:start;padding-bottom:44px}.geo-lead:has(>div:only-child){display:block;max-width:900px}body.geo-page h1{font-size:clamp(32px,3.3vw,44px);text-wrap:balance;line-height:1.16;margin:0 0 20px;letter-spacing:-.025em}.geo-intro{font-size:19px;line-height:1.7;margin:0 0 24px}.geo-figure{margin:0}.geo-figure img{display:block;width:100%;height:auto;max-height:680px;object-fit:contain;background:#eae8df}.geo-figure figcaption,.geo-small{font-size:13px;color:#626b61;margin:10px 0 0;line-height:1.6}.geo-facts{margin:0 0 26px}.geo-facts>div{display:flex;justify-content:space-between;gap:20px;padding:12px 0;border-top:1px solid #c8cbbd;line-height:1.6;font-size:15px}.geo-facts dt{color:#626b61}.geo-facts dd{margin:0;text-align:right}.geo-section{display:grid;grid-template-columns:minmax(180px,.6fr) minmax(0,1.4fr);gap:48px;padding:26px 0;border-top:1px solid #c8cbbd}.geo-section h2,.geo-video-section h2{font-size:26px;line-height:1.35;margin:0}.geo-section p,.geo-section li{font-size:17px;line-height:1.75;margin:0 0 10px}.geo-section ul{margin:0;padding-left:20px}.geo-video-section{border-top:1px solid #c8cbbd;padding:28px 0}.geo-videos{display:grid;grid-template-columns:1fr 1fr;gap:24px;margin-top:24px;max-width:780px}.geo-videos figure{margin:0}.geo-videos video{display:block;width:100%;max-height:520px;background:#eae8df}.geo-videos figcaption{font-size:16px;margin-top:10px}.geo-end{display:flex;gap:30px;align-items:center;flex-wrap:wrap;border-top:1px solid #c8cbbd;padding:32px 0 50px}.geo-page .footer{padding-top:30px}.geo-page .button{min-width:0}.geo-page .desktop-nav{gap:22px}@media(max-width:900px){.geo-page .desktop-nav{display:none}.geo-page main{padding-top:28px}.geo-lead{gap:28px;grid-template-columns:1fr}body.geo-page h1{font-size:36px}.geo-section{grid-template-columns:1fr;gap:12px;padding:22px 0}.geo-section h2{font-size:24px}.geo-intro{font-size:17px}.geo-page .header-cta{display:none}.geo-videos{gap:14px}.geo-footer-links{gap:14px 22px}.geo-page .geo-figure{order:-1}.geo-page .geo-figure img{max-height:460px}.geo-page .site-header{gap:12px}}@media(max-width:480px){.geo-page .wordmark>span{font-size:28px}.geo-page .wordmark small{font-size:8px;letter-spacing:.2em}.geo-page .header-actions{gap:5px}.geo-page .language-controls{gap:10px}body.geo-page h1{font-size:32px}.geo-page .geo-figure img{max-height:330px}.geo-videos{grid-template-columns:1fr 1fr}.geo-videos figcaption{font-size:14px}.geo-facts>div{gap:12px}.geo-page .shell{width:calc(100% - 36px)}}
